Jahanje - Linden Tree Retreat & Ranch

 Dobrodošli na Linden Tree Retreat & Ranch, intimno i luksuzno utočište na Velebitu, UNESCO-m zaštićenoj i netaknutoj divljini. Naš ranč je prvorazredna destinacija za jahanje u Hrvatskoj, što je privlačno svima koji traže ekološku destinaciju za odmor.

Iznimno smo ponosni na jedno od najboljih krda konja u Hrvatskoj, koji su dio našeg živopisnog ranča. To nije uobičajena ni jednostavna pojava, no za to je velikim dijelom zaslužna činjenica da sami vodimo naš cjelokupni program s konjima.

Za one koji su u potrazi za jednodnevnom avanturom pripremili smo prilagođen program po mjeri s ponudom šest glavnih aktivnosti, odnosno izleta. Dvosatno jahanje, cjelodnevno jahanje i vožnja kočijom će vas upoznati s osnovama jahanja. a zajedno s ponudom izleta pješačenja, kanuinga i vožnje jeepom će vam otkriti neka od skrivenih prirodnih bogatstava i ljepota velebitske regije.  Osim programa jednodnevnih izleta imamo i programe višednevnih izleta, od jednostavnije verzije jahanja pa sve do ultimativne kaubojske avanture na kojoj ćete proživjeti pravi kaubojski način življenja.

 

  Linden Tree Retreat & Ranch je idealno mjesto za ljude koji traže potpuno drugačiji odmor u opuštenom okruženju autentičnog, intimnog ambijenta, koji će u kratko vrijeme u Vama stvoriti osjećaj drugog doma. Karakteristični smještaj obuhvaća sobe, apartmane, chalete i autohtone kaubojske tipije. Svi smještajni objekti imaju udobne mekane krevete, privatne kupaonice (tipiji imaju odvojene kupaonice), trijemove i pogled na planinu. Uređenje smještaja je prilagođeno najboljoj razini života na ranču, s pogodnostima i sadržajima uz koje se gosti mogu opustiti nakon aktivnog dana provedenog u jahanju konja i avanturama u divljini. Naš Studio, Saloon i Tajni Vrt, sa svojim prostranim unutarnjim i vanjskim prostorom, nude prostor za odmor i opuštanje gostiju i predah od daljnih aktivnosti i uzbuđenja.

www.lindenretreat.hr